Nyhedsbrev

Nyhedsbrev juni 2021

Kære beboere i AB Birkehave

Så er der endnu en gang nyt fra bestyrelsen. Vi håber I vil læse med, og I kan selvfølgelig altid kontakte os med spørgsmål eller ris/ros vedrørende bestyrelsens arbejde eller foreningen generelt.

Samarbejdet med advokatfirmaet Shalalah Momeni vedrørende opdatering af foreningens vedtægter pågår stadig. Vi forventer at få en opdatering i løbet af juni. Når arbejdet er slut, vil vi blive præsenteret for de nye forslag, som vi skal stemme om på en generalforsamling. Når vedtægterne er blevet godkendt, vil vi bede Giødesen samt andre firmaer om at komme med nye tilbud på vores administrationsaftale, for at sikre at vi får den bedste service til den bedste pris.

Apropos ”bedste service til den bedste pris” kan vi orientere om, at vi er ved at forberede et skift i internetudbyder fra Dansk Kabel TV til Fiberby. Hos Fiberby kan vi nemlig få en højere hastighed til en lavere pris (1000/1000 Mbit for 105 kr.). Man kan selvfølgelig altid selv vælge, hvilket selskab man vil bruge, men prisen fra Fiberby er et foreningstilbud.

Vi er desuden ved at undersøge mulighederne for overvågning af skralderummet, og vi arbejder også fortsat på at indhente tilbud på nye sikkerhedsdøre til hver lejlighed.

På generalforsamlingen blev forslaget om at etablere en legeplads på det grønne område bag blok 5 vedtaget. Vi har undersøgt lovgivningen og er ved at indhente tilbud, da vi ikke må sætte hvad som helst op.

Sidst men ikke mindst vil vi minde jer om vores foreningsarbejdsdag/sommerfest lørdag den 21. august! Har du forslag til opgaver til dagen, så læg en seddel i varmemesterens postkasse i nr. 246, send os en mail på bestyrelse@abbirkehave.dk eller brug kontaktformularen på hjemmesiden (husk at logge ind). Vi sender snart en invitation ud, og vi håber at så mange af jer som muligt vil deltage.

Venlig hilsen

Bestyrelsen, AB Birkehave