Nyheder

Nyhedsbrev juli-september 2021

Kære beboere i AB Birkehave

Det er ved at være noget tid siden, vi sidst har fået skrevet et nyhedsbrev, og det beklager vi! Først og fremmest vil vi sige, at det selvfølgelig er ærgerligt, at vores foreningsdag ikke blev til noget i august, men vi vil vende stærkt tilbage med et nyt forslag til en dato i foråret, hvor færre formentlig er ude at rejse. Foreningsdagen er en rigtig god mulighed for lige at få hilst på hinanden, samtidig med at vi får ordnet nogle af de småting rundt omkring, som gør det endnu mere rart at bo her. Så vi håber at så mange af jer som muligt, har lyst til at deltage!

Vi er pt. i gang med at læse det nye forslag til rettelser af foreningens vedtægter igennem. Det er som tidligere skrevet, advokat Shalalah Momeni, som har været på den vigtige opgave, og vi regner med at kunne præsentere de reviderede vedtægter for jer til næste generalforsamling, så der kan stemmes om dem.

Derudover er vi, som mange af jer ved, i gang med at undersøge muligheden for at få etableret en lille legeplads nede på det grønne område bag blok 5. Vi kigger desuden på generelt at få indrettet området, så det bliver lidt mere hyggeligt, da vi ved, at mange af jer efterspørger dette.

Den nye internetaftale med Fiberby er ved at være på plads og kontrakten er pt. til gennemlæsning hos Giødesen. Hos Fiberby kan vi, som tidligere beskrevet, få 1000/1000 Mbit for 105 kr., hvilket er en rigtig fin aftale. Det er selvfølgelig op til den enkelte andelejer, om man ønsker at skifte til Fiberby.

På næste generalforsamling vil Dansk Dørsikring komme forbi og holde et oplæg samt fremvise den type hoveddør, som skal installeres i samtlige lejligheder i foreningen. Der er tale om sikkerhedsdøre, som, udover at holde ubudne gæster ude, også kan minimere lyde og eventuelle lugte fra opgangen.

Husk at I altid er velkomne til at skrive til os på mail bestyrelse@abbirkehave.dk, via hjemmesidens kontaktformular eller komme forbi varmemesterens kontor den 1. mandag i måneden, hvis I har noget på hjertet.

Venlig hilsen

Bestyrelsen, AB Birkehave